Erfarna konstruktörer sökes

Erfarna Konstruktörer sökes

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en erfaren konstruktör med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Vårt arbetsområde är huskonstruktioner och det innebär bl.a. statiska analyser, dimensionering, samarbete med arkitekter, beställare och problemlösning!
Vi projekterar kontorshus, bostadhus, skolor, kommersiella fastigheter och mycket mer som ryms inom vår nisch.
Våra kunder är främst privata, kommersiella och offentliga fastighetsägare samt entreprenörer.

Eftersom vi är mitt i en generationsväxling kommer du få mycket erfarenhetsutbyte med äldre kollegor och möjligheter till ansvar i en stödjande miljö.
Vi behöver dig, som är erfaren, för din förmåga och kunskap att direkt kunna leda konstruktionsprojektering med den självsäkerhet och praktisk inriktning som endast erfarenhet kan ge. Vi har höga standarder när det gäller kritiskt tänkande, analysförmåga och kvalitet i arbetet och vi förutsätter att du har den förmågan också. Förutom en stark drivkraft vill vi att du har förmåga till helhetssyn och intresse för att utveckla vår verksamhet. Du måste kunna ta ansvar men också vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera. 

Arbetet:

Vi arbetar med alla typer av projekt från nybyggnad, ombyggnad och grundförstärkning
Arbetet innebär att du på ett kreativt sätt leder projekt, självständigt planerar, förbereder och bearbetar dina jobb samt problemlösning!

Tellstedt söker medarbetare som har en övertygelse i vad de vill, som vill utvecklas, har en positiv människosyn och har en god balans mellan arbete och privatliv.
Vi på Tellstedt tycker att vårt projekteringsarbete är intressant, ibland även roligt, och alltid samhällsnyttigt. Vi värderar hög teknisk kompetens, genuint intresse för huskonstruktioner, och samarbetsförmåga. Vi välkomnar andra liksinnade!
 

Om företaget:

Vi är ett oberoende, fd familjeägt konsultföretag (vi ingår sen sommaren-2015 i koncernen Projektengagemang) som allt sedan starten bedrivit verksamhet inom byggkonstruktion, geoteknik och mätteknik. Sedan 1992 håller vi till i vår egen kontorsfastighet på Varbergsgatan 12 i Krokslätt, Göteborg. Vi har sedan starten för mer än 50 år sedan bedrivit verksamhet inom byggkonstruktion, geoteknik och mätteknik. Sedan några år tillbaka ingår även projekt- och byggledning.

Ta gärna kontakt med Björn Tellstedt. Tel: 0707 19 07 20.